logo rimeko

 

 

 

РИМЕКО -доо  
Магацини, комерција, сметководство и сервис


Скопје ,1000 Перо Наков бб
Телефон:+389 (0) 2 25 51 171
Телефон:+389 (0) 2 25 50 218
Телефон:+389 (0) 2 25 50 219
Телефон:+389 (0) 2 25 81 136
Факс:      +389 (0) 2 25 81 137

Работно време :
секој ден 08:30-16 часот 
сабота     08:30 -14 часот
e-mail: info@rimeko.com.mk